Tervetuloa Draivia kouluun! -kisaan. Sen ensisijaisena tavoitteena ei ole saada selville mikä luokka tai koulu on paras Draivia kouluun! -ohjelman toteuttamisessa tai mitata missä koulussa on liikunnallisesti parhaita alakoululaisia. Tarkoituksena on motivoida koululaisia liikkumaan hauskalla tavalla niin, että saisimme lisättyä liikuntaa koulupäivän aikana. Lisäksi Draivia kouluun! -kisa antaa opettajille lisää sisältöä liikuntatunneille, välitunneille sekä fyysisen aktiivisuuden lisäämistä minkä tahansa tunnin sisällöksi.

Leikkimielisen ja hauskan Draivia kouluun! -kisan tarkoituksena on motivoida sekä innostaa alakoulujen oppilaita liikkumaan koulupäivän aikana. Toimintaan osallistuminen on tehty opettajille helpoksi ja sen organisointi omalla koululla on helppoa.

Draivia kouluun! -kisassa on sekä kevät- että syyslukukaudella kaksi jaksoa, joissa jokaisessa on eri liikkeet. Kussakin jaksossa on kaksi liikettä: toinen liikkeistä kehittää perusmotorisia taitoja ja toinen välineenkäsittelytaitoja golfaten.

Jokaisen jakson päätteeksi palkitaan kunkin kolmen sarjan paras luokka. Sarjat ovat: 1-2 luokat, 3-4 luokat sekä 5-6. Kisatuloksia saa parantaa jakson aikana niin monta kertaa, kun ehtii.

Ensimmäisen jakson voittajaluokat saavat palkinnoksi Draivia kouluun! -välinekassin, jonka arvo on lähes 300 euroa.

Lähde mukaan innostavaan Draivia kouluun! -kisaan!

Avaa Draivia koulun! -kisasivusto tästä